FIETSACCESSOIRES PARTNERS TRAVEL AGENTS WERKEN BIJ TOPBIKE TWEEDEHANDS FIETSEN CONTACT FAQ
 

HOMEPAGE FIETSTOURS IN ROME FIETSTOURS BUITEN ROME FIETSVERHUUR RESERVEREN


 
 

"Top Bike Rental & Tours is professionally run by Roman bike enthusiasts who want to show off their city..."

 
 
 

Fietsen in Rome (met gids): de beste fietstours en huurfietsen

Kwaliteit. Service. Veiligheid. Deze drie pijlers vormen de essentie van Topbike’s mentaliteit. Zonder scrupules, en na gedegen reflectieve beschouwing, kunnen we stellen dat Topbike de fietsverhuur in Rome is (plus ongeevenaarde tours) die de hoogste standaard biedt. Dus dat is wat u van ons kan verwachten.
 
Waarom zou u gaan fietsen in Rome?
 
In Rome fietsen? Zeker. Het is verdraaid leuk om in Rome te fietsen. Het aantal fietsers in de stad neemt elk jaar toe en het lijkt erop dat mensen, als alternatief voor autorijden, de fiets beginnen te ontdekken. Dus geniet van een begeleide Rome fietstocht (met Cannondale e-bike), of huur een kwaliteitsfiets en haal alles uit uw verblijf!
 
Fietsers kunnen voetgangersgebieden en plekken met beperkt verkeer betreden; 50% van het centrum ziet er zelfs zo uit. Maar is fietsen in Rome gevaarlijk? Als u weet waar u moet gaan, is het zo veilig als wat. U kunt het verkeer mijden en een hele reeks alternatieve wegen, steegjes en pleinen ontdekken die de typisch Romeinse sfeer uitstralen, plus dat u ook nog eens het prachtige historische centrum kunt verkennen. Rome op de fiets is wat ons betreft de beste manier om de ware schoonheid van de metropool te beleven!
Voor velen is het gebied rondom de stad te groot om te belopen, dus we bieden zowel fietstochten aan door de binnenstad, als in het buitengebied. Bovendien verzorgen wij fietsverhuur in Rome voor degenen die graag alleen op ontdekkingstocht gaan.
 
Een fiets huren in Rome kan een hele toer zijn, maar met de modellen die wij in onze voorraad hebben (elektrische fietsen, trekkingfietsen, mountainbikes, tandems, racefietsen, vouwfietsen, enz.), is het een fluitje van een cent om uw favoriete tweewieler te vinden.
 
Client-takes-a-leap-on-a-bicycle-from-Top-Bike-Rental-Rome.jpg
 

Topbike fietsverhuur Rome

Om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw Rome fietstocht kunt halen, biedt Top Bike Rental & Tours:
 
 • Een uitgebreid assortiment lichte, veilige huurfietsen van hoge kwaliteit, waaronder ook E-bikes, racefietsen en tandems; fietsen huren in Rome bij ons is gemakkelijk en soepel, met optimale service.
 • Georganiseerde Rome fietstochten die u naar de beroemdste en meest spectaculaire plekken van de stad brengen, evenals naar ongewone en verborgen pareltjes. Elke Rome fietstour die we aanbieden is zorgvuldig ontwikkeld om het soms drukke verkeer zo veel mogelijk te vermijden: 70% van de routes is daarom afgesloten voor verkeer, of met beperkt verkeer.
 • Buitengewone dagtochten naar uitzonderlijke regio's en steden in de buurt van de Eeuwige Stad, bijvoorbeeld fietstochten door het Romeinse platteland.
 • Een telefoonhouder waarmee u uw smartphone eenvoudig aan het stuur kunt bevestigen, zodat het veilig en eenvoudig is door elk deel van de stad te bewegen.
 • Hulp en assistentie van gespecialiseerd personeel en de mogelijkheid om de fiets te upgraden en te personaliseren, met een ruime keuze aan accessoires.
 • De enige fietsverhuur in Rome met racefietsen: ongeveer 25 topmodellen van alloy en carbon.
 • De enige verhuur van tandems in Rome: betrouwbare tandem-racefietsen, tandem-mountainbikes en tandem-trekkingfietsen.
 • Onze Rome fietstours, ook op het platteland rondom de stad, worden gedaan met een E-bike, en we hebben zelfs 4 verschillende E-bike huurmodellen:
  1. elektrisch ondersteunde “hardtail“ MTB
  2. elektrische stadsfiets
  3. volledig geveerde MTB met elektrische ondersteuning
  4. elektrische kinderfiets


 
 
Met een Nederlandstalige gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome op fietsen van topkwaliteit!...
 
Lazio heeft meer te bieden dan Rome alleen! Ontdek meer moois op de fiets in deze provincie!...
 
Keuze uit topkwaliteit mountainbikes, trekking bikes, speed bikes of wielrenfietsen...
 

Verder dan fietsen door Rome

Fietsen in Rome met gids kan overgetelijk zijn, dat staat buiten kijf. Anderzijds, een fiets huren in Rome om op eigen houtje de stad te ontdekken, vinden velen ook magistraal.
Voor de avontuurlijke fietsliefhebber zijn er ook opties buiten de stadsregio: hebt u wel eens gedacht om op fietsavontuur te gaan in Italië? Met mogelijkheden van de adembenemende 160 km lange route romdom het Comomeer aan de voet van de Italiaanse Alpen, tot de monumentale Ciclovia del Sole (die het uiterste noorden van Italië in Trentino verbindt met het diepe zuiden op Sicilië), en van uitmuntende mountainbikeroutes in het Gran Sasso-massief in de regio Abruzzo, tot geweldige kustroutes rondom Sardinië, is de keuze reuze. Kortom, als u van plan bent voor langere tijd buiten Rome te fietsen, is dit een van's werelds beste plekken voor een memorabele fietsreis. Bij ons kunt u uiteraard de fiets huren (Italië’s finest) die bij u past.
 
A-carbon-mountain-bike-from-Rome-Bike-Rental.jpg

Hemels: een fietstocht in Rome...

Wanneer je het beste wilt ervaren van Rome: fietsen huren is het devies! Het maakt niet uit wat u wilt gaan ondernemen, Topbike Rental is er om elke droomrit te realiseren. Wij zijn het fietsverhuurbedrijf dat de kwaliteitsnorm stelt en zeker ook verlegt. Een elektrische fiets huren in Rome, of een fietstocht in Rome’s verborgen hoeken? Al meer dan veertien jaar proberen wij koste wat kost de best mogelijke opties te garanderen. Probeer bijvoorbeeld een van onze hoogwaardige mountainbikes, hybride fietsen, e-bikes, tandems of racefietsen en ervaar ons kwaliteitsoogmerk! Een fiets huren in Rome maken wij gemakkelijk, professioneel en persoonlijk, om een ​​solide start van welk avontuur dan ook te garanderen.
 

Fietsen huren in Rome voor perfectionisten

Een bezoek aan Rome is niet compleet zonder het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon te zien. Deze bouwwerken en plekken zijn iconen van de Europese geschiedenis. Door velen worden ze zelfs gezien als sublieme creaties die welhaast een onovertroffen perfectie raken.
Wij zijn er ontegenzeggelijk trots op dat we oog hebben voor fiets-esthetiek. Als u komt voor fietsen huren (Rome kent geen betere plek dan ons grote fietsverhuurdepot) kunt u uw ogen uitkijken. U vindt hier nieuwe carbon mountainbikes met uitstekende vering, solide E-mountainbikes die u comfortabel over elke ondergrond laten vliegen, en racefietsen waar elk fietsminnend persoon blij van wordt.
Van groot tot klein, professioneel of starter, voor welhaast iedereen hebben we een passend model beschikbaar; met succes in Rome een fiets huren is een zekerheid bij Topbike!
 

De toekomst dichterbij: Fietsroute Rome (het begin van een netwerk)

Sinds korte tijd probeert de Caput Mundi te innoveren naar een groenere stadsplanning. Een enorme uitdaging met zo’n complex netwerk van wegen, die soms honderden (en zelfs duizenden!) jaren oud zijn. Een groot aantal inwoners hier zal denken bij een fietsroute: Rome’s netwerk zal ook niet in één dag gebouwd worden.
 
Met name de binnenstad merkt dat steeds meer mensen een elektrische fiets huren in Rome. Tegelijkertijd toont het tekort aan fietsen op de wereldmarkt de positieve trend aan dat fietsen hip, hot and happening is! Een fiets huren in Rome bij ons is praktisch altijd populair geweest, en we hoopten stilletjes een groene revolutie te lanceren sinds onze totstandkoming. De gemeente is nog ver verwijderd van deze diepgewortelde wens, maar er is iets gaande, dat is zeker. De meest opvallende voorbeelden hiervan zijn nieuwe fietspaden die door de hele stad worden aangelegd. Deze zijn uiteraard een uitkomst voor alle mensen die fietsen huren in Rome, of de Romeinen die zelf een fiets bezitten.
 

Topbike Rome fietstours

Fietsen in Rome met Nederlandse gids: voor een blijvende herinnering
 
De vele bezoekers die we elk jaar verwelkomen, komen niet voor niets naar de stad. Velen van hen zien we zelfs minstens een tweede keer terug. Er is simpelweg geen stad zoals de onze, dat is zeker. Het vergt enige tijd om de mysteries van het doolhof te ontrafelen en de gelaagde achtergrond volledig te begrijpen. Een fietstocht door Rome is daarbij waarschijnlijk de mooiste en meest waardevolle start van deze (eeuwige) ontdekkingstocht.
 
Het tempo van al onze fietstochten wordt aangepast aan de capaciteiten van de groep, met oog voor ieders behoeften. Daarnaast brengt uw gids u naar plekken om de waterfles bij te vullen of een kleine snack te nuttigen. Precies dit is typisch voor een fietstocht in Rome met ons: de kleine groepsgrootte zorgt voor een persoonlijke benadering. Een bijkomend voordeel van het fietsen in Rome met Nederlandse gids is dat u direct een goed beeld krijgt van plekken die de moeite waard zijn om nog een keer te bezoeken, of die de gids aanbeveelt om later te ontdekken. U fietst van hoogtepunt naar hoogtepunt, langs zorgvuldig ontworpen routes, terwijl uw bewondering voor onze stad alleen maar kan groeien. Dus, gegarandeerd bij een Topbike fietsroute: Rome wordt voor jong en oud gedenkwaardig, waarbij de taal in ieder geval geen obstakel vormt.
 
De betoverende kleuren van de gebouwen, zacht verlicht door het gouden zonlicht aan het einde van de dag, heeft onder andere vele kunstenaars ovegehaald om langer te blijven dan vooraf gedacht. Eenmaal hier begrijpt u snel waarom mensen over de hele wereld blijven terugkomen...
 
A-family-on-a-bicycle-tour-Rome-in-front-of-the-Colosseum.jpg
 

Fietstocht Rome (in of dichtbij de stad)

Bij ons kunt u ervan op aan de meest geschikte fietsmodellen te vinden om de stad te gaan beleven. Met enige zekerheid kunnen we stellen bij het fietsen huren: Rome kent geen betere dan de modellen die bij ons klaarstaan.
 
Bovendien komen fietsliefhebbers van over de hele wereld af op een ander paradepaardje: onze Tours! TopBike heeft de toppositie behaald van buitenactiviteiten die niet te missen zijn binnen en rondom de stad, op verschillende websites met tevredenheidsbeoordelingen (als Tripadvisor). Die prestatie komt zeker voort uit de vastberadenheid om de best mogelijke service en kwaliteit te bieden. Voor elke afzonderlijke fietstour in Rome die we aanbieden, wordt intensief onderzoek gedaan om de veiligste wegen en de meest plezierige ervaring te garanderen. Door veranderende verkeerssituaties is dit proces continu, waardoor onze diepgaande kennis van de routes nu opperbest is.
 
Ook kunnen de nieuwe fietspaden het toekomstige fietsen door Rome positief beïnvloeden: we zullen nog meer autovrije routes kunnen implementeren in onze tours, in ieder geval wat betreft de binnenstad. Dus is fietsen in Rome gevaarlijk? Met de juiste kennis van een lokale gids is het een eitje om veilig door de stad te laveren.
Ons algehele doel is om de ziel van de stad bloot te leggen, dus we rijden niet alleen naar de bekende hoogtepunten. Wanneer u ervoor kiest om met ons mee te gaan op een fietstocht door Rome, kunt u de stad ook vanuit een andere hoek zien, met pittoreske pleintjes, verborgen steegjes en panoramische uitzichten die allemaal bijdragen aan de charme van de tour.
 
Bike-riding-in-Rome’s-hidden-alleys.jpg
 

Rome activeiten met een twist

Topbike Rental & Tours biedt dan ook meer dan de gemiddelde stedentrip: bezoek Rome met ons eens van een andere kant! Tijdens onze highlight-tours (‘City Tour Roma’, ‘Afternoon City Centre’ en ‘Rome in One Day’) nemen onze gidsen u mee naar onverwachte plekken en laten u een nieuw gezicht van de Eeuwige Stad zien.
 
Voor degenen die van panoramische foto's en vergezichten houden, bieden we de 'Romeinse Panorama's'-tour aan, om de stad vanaf heuveltoppen en brede pleinen te ervaren. Hoeveel achting we ook hebben voor andere aanbieders, een tour bij Topbike is van een heel andere orde.
Tegelijkertijd kan een fietstour Rome verder reiken dan gedacht. Onze 'Ancient Appian Way, Catacombs and Roman Aqueducts Tour' laat u de schitterende buitengebieden van de stad zien: de Via Appia Antica – de beroemde en sfeervolle 2300 jaar oude weg – wordt gecombineerd met andere hoogtepunten buiten de stadsmuren, zoals de catacomben en het spectaculaire Aquaductenpark. Dit is een favoriete rit voor velen, waarbij de lange versie een bezoek aan de catacomben bevat.

Onze fietstochten buiten de stad

Fietsen in Rome met Nederlandse gids is al te gek, maar wist u dat wij ook een stukje verder buiten de stad mogelijkheden bieden? “Veranderend landschap“ is de setting van ten minste twee van onze fietstochten, naast de Via Appia-tour. U zult verstelt staan van de rust die u gaat tegenkomen op deze tours; we hebben routes gekozen die onbekend zijn bij een groot publiek, waardoor u een unieke ervaring staat te wachten.
 
Deze volgende opties geven een aardig beeld wat voor schoonheid zich nog meer in de regio Lazio bevindt.
 
 1. ‘Appia Antica en Castel Gandolfo Tour’ De reis begint met twee uitgestrekte groene stukken vol antieke glorie, zoals de aquaducten. Daarna fietst u de hele Via Appia Antica naar beneden vanaf het spectaculaire Castel Gandolfo (voormalige zomerresidentie van de paus), met zijn diepe vulkanische meer, waar we omheen rijden, maar niet voordat u geniet van een weelderige lunch aan de waterkant, bij een traditioneel Italiaans restaurant. Als deze fietstocht vanuit Rome nog steeds niet onconventioneel genoeg voor u is, kunnen we u misschien overtuigen met de laatste tour;
 2. ‘Alviano, Bagnoregio en Orvieto Tour’ Tijdens deze fietstocht toont Italië enkele van haar parels. Samen met uw gids ontdekt u veranderende landschappen en twee hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk! Waarom? Na een rit door de bossen gaan we bergopwaarts richting een oogstrelend dorp op een brede rots: Civita di Bagnoregio, alleen bereikbaar via een lange voetgangersbrug. Na het verkennen hiervan en een lichte lunch in de omgeving, fietsen we veelal naar beneden door een groen stuk vol glooiende landerijen, om te eindigen aan de voet van een nog grotere rotsheuvel dan de vorige: het ‘fundament‘ van het wonderschone Orvieto. Na een traditioneel diner met wijnproeverij brengt de trein u, geheel verzadigd, weer naar terug naar de Eeuwige Stad.

 
Cyclists-on-an-Appian-Way-Rome-Bike-Tour.jpg
 

Bezoek Rome en ervaar het goede leven…

Kortom, voor iedereen die droomt van Rome op de fiets, leiden de vele wegen naar ons. Wanneer u op zoek bent naar een fietstocht door Rome, bieden wij u een van onze zeven prachtritten aan onder begeleiding van een bekwame gids, die u kennis laat maken met de bekende en minder bekende plekken. Neem ook voor fietsverhuur gerust contact met ons op, want een fiets huren in Rome kan fantastisch zijn, zeker als u Topbike Rome probeert; de lovende woorden van onze gasten zeggen meer dan voldoende…
Geniet van een veilige en onvergetelijke reis!
 
NB Hebt u toch niet helemaal gevonden waar u naar op zoek was? We bieden ook privé-fietstochten aan om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. De timing passen wij graag aan uw reisschema aan en uiteraard staat een van onze deskundige gidsen tot uw exclusieve beschikking.
 
 
 
TopBike Rental & Tours
Vestigingsadres: Via Labicana, 49 – 00184 Rome (Italy) – Telefoon +39 06 4882893 – E-mail: info@topbikerental.com
Vat n. 07291430721 Autorization n. RU 6079 of 24/9/2012 – Public–liability Insurance n. 21747756798127 with Unipol Assicurazioni
© Copyright | TopBike Rental & Tours – Fietstours in Rome, verhuur van kwaliteitsfietsen | Alle rechten voorbehouden | Juridische informatie | Cookies Policy
 

TopBike Rental & Tours Feedaty 5 / 5 - 205 feedbacks