FIETSACCESSOIRES PARTNERS TRAVEL AGENTS WERKEN BIJ TOPBIKE TWEEDEHANDS FIETSEN CONTACT FAQ
 

HOMEPAGE FIETSTOURS IN ROME FIETSTOURS BUITEN ROME FIETSVERHUUR RESERVEREN


 
 

"TopBike Rental & Tours is professionally run by Roman bike enthusiasts who want to show off their city..."

 
 
 

FIETSEN IN ROME: FIETSTOURS EN FIETSVERHUUR

Ontdek Rome op de fiets!

Tot een aantal jaar geleden werd Rome niet bepaald gezien als een fietsvriendelijke stad, maar nu zien we dat in het centrum de fiets steeds vaker gekozen wordt als alternatief voor de auto.

dus...?
Ga mee op één van onze fietstours door Rome òf huur een fiets bij onze fietsverhuur!

Meer dan 50% van het centrum van Rome bestaat tegenwoordig uit voetgangersgebied dat uitsluitend voor het bestemmingsverkeer toegankelijk is en .... ook voor de fiets! Daardoor worden de markante straten en pleinen van de binnenstad gemakkelijk bereikbaar en ontsluit zich een unieke binnenstad vol historie en archeologische schatten, die je op de fiets zonder al teveel inspanningen kunt bewonderen.

Fietsen in Rome is hartstikke leuk!

TopBike Rental & Tours beschikt over geavanceerde fietsmodellen, ook elektrische fietsen, die jouw bezoek aan Rome een extra dimensie geven.

TopBike Rental & Tours is een fietsverhuur gespecialiseerd in het verzorgen van begeleide fietstochten in en rond Rome voor individuele toeristen en voor groepen (ook scholen). TopBike Rental & Tours bevindt zich in het centrum, vlakbij het Colosseum.
 
  • Een rijk assortiment aan kwaliteitsfietsen die llicht en veilig zijn en makkelijk in het gebruik, evenals elektrische fietsen en vouw fietsen.
  • Expertise op het gebied van begeleide fietstours door Rome, die langs de belangrijkste monumenten en pleinen voeren, maar ook langs verrassende en onbekende hoekjes van Rome. De tours zijn zo ingericht dat het verkeer zoveel mogelijk wordt gemeden: 80 - 90% van de route gaat door voetgangersgebied en delen van de stad waar slechts beperkt verkeer toegestaan is. Fietsen is op die manier zelfs in een stad als Rome goed te doen!
  • Een speciaal door TopBike Rental & Tours ontwikkelde fietskaart van Rome (met kaarthouder), om zo op eigen gelegenheid de stad te ontdekken en te fietsen over de minder drukke straten. Alle straten binnen de stadsmuren zijn op onze kaart aangegeven met kleuren, die de fietsvriendelijkheid van de verschillende wegen duidelijk maakt tijdens je eigen fietstocht.
  • Assistentie van professionele medewerkers, zowel bij de fietsverhuur als bij de fietstours.
  • Accessoires om het fietsplezier te vergroten tijdens je fietstocht.
  • Wielrenfietsen naar de laatste ontwikkelingen.
  • Een Tandems: mountainbikes tandems, trekking bike tandems, maar ook een wielrentandem.
 
Met een Nederlandstalige gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome op fietsen van topkwaliteit!...
 
Lazio heeft meer te bieden dan Rome alleen! Ontdek meer moois op de fiets in deze provincie!...
 
Keuze uit topkwaliteit mountainbikes, trekking bikes, speed bikes of wielrenfietsen...
 
 
 
Onze suggestie voor een onvergetelijke fietsvakantie in Italie:
 
Huur één van onze mountainbikes, trekking bikes, racefietsen of tandems en breng een paar dagen fietsend door in Rome, neem deel aan één van onze begeleide fietstours....en trek dan verder naar één van de vele andere mooie plekken van het land, zoals Toscane, Elba, Umbrie, Sardinie, Corsica, of het Nationale Park van de Abruzzen.
TopBike Rental & Tours
Vestigingsadres: Via Labicana, 49 – 00184 Rome (Italië) – Telefoon +39 06 4882893 – E–mail: info@topbikerental.com
Vat n. 07291430721 – Autorization n. RU 6079 of 24/9/2012 – Public–liability Insurance n. 21747756798127 with Unipol Assicurazioni
© Copyright | TopBike Rental & Tours – Fietstours in Rome, verhuur van kwaliteitsfietsen | Alle rechten voorbehouden | Juridische informatie | Cookies Policy
 

TopBike Rental & Tours Feedaty 5 / 5 - 205 feedbacks