FIETSACCESSOIRES PARTNERS TRAVEL AGENTS TWEEDEHANDS FIETSEN CONTACT FAQ
 

HOMEPAGE FIETSTOURS IN ROME FIETSTOURS BUITEN ROME FIETSVERHUUR RESERVEREN
 

WERKEN BIJ UNS

Iedereen telt. Bij TopBike Rental & Tours we ons best om een band te creeren met elk van onze klanten om de persoonlijke, award-winning ervaringen te maken die de basis van ons succes zijn. In een bedrijf waar klanten nooit nummers zijn, geldt datzelfde voor de medewerkers. Elke TopBike medewerker is een belangrijke schakel in deze ketting die ons in staat stelt om de verwachtingen telkens weer te overtreffen. In deze omgeving, als onderdeel van een groeiend bedrijf, jou succes is ons succes en kansen voor groei zijn daar voor mensen met grote ideeën en misschien nog grotere harten.
Fietstour begeleiders
Het team van fietstour begeleiders van TopBike breidt uit! Gezien de groei van ons bedrijf, zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders om gedenkwaardige en ongeevenaarde fietstours te leiden. Wij begeleiden onze voornamelijk Engels, Nederlands en Duits sprekende klanten door heel Rome gedurende een onvergeetbare ervaring. Ons team van begeleiders speelt een cruciale rol in de tevredenheid van onze klanten. Wij kiezen alleen de beste, meest interessante en actieve mensen beschikbaar.
Als jij denkt het in je te hebben om een fietstour gedenkwaardig te maken voor onze klanten, ze veilig en plezierig door de Romeinse straten te kunnen leiden, steeds uitstekend en prettig communicerend, dan willen wij je graag ontmoeten. Als je geinteresseerd bent in de vacature van fietstour begeleider, stuur ons je CV en motivatie.

Van potentiele begeleiders wordt verwacht dat ze vloeiend zijn in ten minste één taal waarin wij tours aanbieden en daarnaast gedegen kennis van Rome en Italië hebben.

Stuur ye CV!
 
 
 
 
 
 
Met een Nederlandstalige gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome op fietsen van topkwaliteit!...
 
Lazio heeft meer te bieden dan Rome alleen! Ontdek meer moois op de fiets in deze provincie!...
 
Keuze uit topkwaliteit mountainbikes, trekking bikes, speed bikes of wielrenfietsen...
 
TopBike Rental & Tours
Vestigingsadres: Via Labicana, 49 – 00184 Rome (Italy) – Telefoon +39 06 4882893 – E-mail: info@topbikerental.com
Vat n. 07291430721 Autorization n. RU 6079 of 24/9/2012 – Public–liability Insurance n. 21747756798127 with Unipol Assicurazioni
© Copyright | TopBike Rental & Tours – Fietstours in Rome, verhuur van kwaliteitsfietsen | Alle rechten voorbehouden | Juridische informatie | Cookies Policy
 

TopBike Rental & Tours Feedaty 5 / 5 - 205 feedbacks