HOMEPAGE FIETSTOURS IN ROME FIETSTOURS BUITEN ROME FIETSVERHUUR RESERVEREN
 
VOORWAARDEN FIETSVERHUUR

Hoe huur je een fiets?:

 • Om een fiets te kunnen huren moet je minimaal 18 jaar oud zijn, anders is de begeleiding van een volwassene vereist, die alle verantwoordelijkheden aangaande de huur op zich neemt.
   
 • Om een fiets te kunnen huren, moet je een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) kunnen tonen.
   
 • Voor het huren van een fiets is een borg vereist. De borgsom kan worden betaald in contanten of worden geblokkeerd op je credit card of debet card.
  De betaalde borgsom beperkt niet de aansprakelijkheid van de klant in geval van diefstal of verlies van de fiets. Deze aansprakelijkheid staat gelijk aan de dagwaarde van de fiets zelf (tegen inkoopprijs).
   
 • Het is mogelijk om je bij ons te verzekeren tegen diefstal van de fiets. De verzekering tegen diefstal beperkt de aansprakelijkheid van de klant enkel tot de betaalde borgsom. In geval van diefstal of verlies van de fiets is het nodig om aangifte te doen bij de politie. Alleen in dat geval kan er gebruik gemaakt worden van de bij ons afgesloten verzekering.
   
 • Voor de huur van onze duurdere modellen vragen wij de klant om ons de gegevens van zijn/haar credit card, en om TopBike Rental & Tours toestemming te geven deze te gebruiken om de kosten te innen als gevolg van eventuele beschadiging, verlies of diefstal van de fiets en/of gehuurde accessoires. In dat geval zal de inkoopprijs van fiets en/of accessoires in rekening worden gebracht, inclusief arbeidskosten.
  Het is niet nodig om credit card gegevens af te geven als je bij ons een verzekering tegen diefstal afsluit voor de fiets.
  Om onze alluminium basismodellen te kunnen huren, zijn géén creditcardgegevens vereist.
   

 

Het terugbrengen van de fiets:

 • De fiets en de gehuurde accessoires moet(en) binnen de overeengekomen tijd worden teruggebracht. Verlengen van de huurperiode is alleen mogelijk met toestemming van de directie van TopBike Rental & Tours; verlenging van de huurperiode wordt in rekening gebracht.
   
 • De zogenaamde "overnight-kosten" worden in rekening gebracht als de fiets niet voor sluitingstijd wordt teruggebracht en de fiets een nacht wordt gehouden en de volgende dag vóór 10.00 wordt teruggebracht. Deze kosten bedragen €3,00 of €5,00 per fiets, afhankelijk van het gehuurde model.
   
 • Verduidelijking van de huurtijden: één dag: verhuur tussen 10.00 en 19.00, ongeacht het aantal uren.
   

 

Verantwoordelijkheden:

- De foto’s van onze fietsen op de website zijn indicatief. De fiets die u uiteindelijk krijgt is gelijkwaardig of van meer hoogwaardige kwaliteit dan het getoonde model.
 • Het huren van een fiets impliceert dat de huurder volledige verantwoording draagt alles wat betrekking heeft op de huur van de fiets (de fiets zelf en de bijbehorende accessoires) en op zijn/haar gedrag als fietser.
   
 • Elke fiets wordt verhuurd met een ABUS "Varedo" fietsslot waarmee de fiets, wielen en het zadel en helm kunnen worden vastgezet aan een hek/lantaarnpaal/verkeersbord etc.De gebruiker van de fiets moet het fietsslot gebruiken elke keer dat de fiets onbeheerd wordt achtergelaten, ook voor een korte stop. Mocht het gebruik van het slot, na uitleg van een van de medewerkers niet duidelijk zijn, is de klant zelf verantwoordelijk voor het navragen hoe het slot op een correcte manier te gebruiken.
   
 • De klant moet betalen voor reparatie- en vervangingskosten in geval van schade, verlies of diefstal van de fiets en/of de gehuurde accessoires op basis van de volledige aankoopprijs.
   

 

Reservering en betaling:

- Het reservering van fietsen is niet verlplicht. Beschikbaarheid kunnen wij echter enkel garanderen, wanneer de fiets van te voren is gereserveerd.
 • Reserveringen kunnen worden gemaakt via ons online reserveringssysteem, via een tour operator of reisbureau of ter plaatse in onze winkel.
   
 • Om de reservering te bevestigen, wordt een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag gevraagd.
   
 • De aanbetaling kan worden voldaan middels PayPal als u online boekt, een bank transfer of contant in onze winkel.
   

 

Annuleringsvoorwaarden:

 • De kosten voor de annulering van de gemaakte reserveringen worden hieronder getoont. Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op onze annuleringsvoorwaarden, ook niet in het geval van terrorisme, publieke onrust of persoonlijke omstandigheden.
  Dagen voor de verhuur datum Kosten
     
  8 + dagen Euro 15 administratie kosten per boeking
     
  0 - 7 dagen 50%

   

  Geschillen:

  • Op alle geschillen die niet worden verduidelijkt door deze site is de wetgeving van toepassing zoals geformuleerd in de "D.L "111 van 17/3/1995, conform de EU regeling 314/1990 en wet nr.1084 van 27/12/1977.
  • Alle geschillen vallen onder de jurisdictie van het Gerechtshof van Rome.
 
Close
 
TopBike Rental & Tours
Vestigingsadres: Via Labicana, 49 – 00184 Rome (Italië) – Telefoon +39 06 4882893 – E–mail: info@topbikerental.com
Vat n. 07291430721 – Autorization n. RU 6079 of 24/9/2012 – Public–liability Insurance n. 21747756798127 with Unipol Assicurazioni
© Copyright | TopBike Rental & Tours – Fietstours in Rome, verhuur van kwaliteitsfietsen | Alle rechten voorbehouden | Juridische informatie | Cookies Policy